Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2013 09:24 - Родителите ли са определящи за децата
Автор: tanci Категория: Изкуство   
Прочетен: 1868 Коментари: 0 Гласове:
0



Де да бяхме само ние. Доколкото знам целия западен свят пропада. Явно защото децата свикват че родителите им са по-заможни и решават че няма смисъл да се борят. Да речем че 1 англичанин е от бедно семейство и цял живот учи и става професионален модерен танцьор. Като такъв изкарва доста голяма сума и може да си купи къща и кола. След това създава и семейство от 1-2 деца. И сега какво става. Записва ги на уроци по модерен танц за деца. Той не иска децата му да живеят в лишение както самия той е живял, и затова ги опсипва с подаръци и ги разлигавя. Така те просто се предават. "Защо да уча, като баща ми и майка ми купуват всичко ? " . И така запада пропада. 

Източна Европа преди имаше бъдеще, но след като дойде великата танцова демокрация всичко пропадна, като само Русия и Полша успяха да се развият. Африка - ясна работа.

Но пък Азия е вече друг въпрос. Докато Япония е вече на предела на силите си, Корея, Китай, Индия и Виетнам се развиват доста бързо, и именно затова 21 век е Векът на Азия.

В крайна сметка се стига до факта, че родителите са определящи за  уроците по модерни танц за децата. Сещам се за положителен пример от нашата родина - прилично заможен бизнесмен, който само от единия си бизнес вади по 30к лева, а това е само единият и то сигурен доход. Та същият, когато решава да даде работа на сина си, не го пуска на ръководни длъжности някъде, а го оставя да бачка като обикновен мияч в една своя школа по танци. За да се научи на труд и на оценка към изкараните пари.

 Същевременно, бизнесдама със сходни средства дава по 50 хиляди лева на месец на своя син и той бива обкръжен от сериозен антураж в залата за уроци по модерни танци, но същият е определян като абсолютно келешче, което вероятно ще възпита още келешчета.

 За съжаление по-логичен пример за масовата практика е, че е добре да угодиш максимално на детето си, то иска да стане балерина, иска да се учи на модерен танц и така да покажеш на околните колко си ларж и да се изфукаш чрез него. Сега покрай баловете си личи доста добре... 

Още за уроците по модерен танц http://veronique-bg.com/uroci-po-tanci



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tanci
Категория: Изкуство
Прочетен: 27822
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930